26 Ekim 2009 Pazartesi

Lütfen!!!

Derbide iki takımının ortaya koyduğu futbol tatmin edici değildi. Galatasray kötü oyunun sonucu kaybetmeyi hak etse de, rakip takım galip gelecek bir oyun ortaya koymadı bana göre. Derbide kötü futbol, küfür, yabancı maddeler, lazer, kendini yere atma, kırmızı kart, kavga vardı ve maç geride kaldı. Ali Sami Yen'deki maçlarda bu tarz kötü olaylara şahit oluyoruz. Ama lütfen artık insanlar bizleri salak yerine koyup çıkıpta Kadıköy'de küfürün ve çirkin olayların olmadığını savunmasınlar!!! ya da Ali Sami Yen'deki maçlardan sonra şaşkınlık içinde bu tarz olayların sadece orada yaşandığını iddaa etmesinler!!!

1 yorum:

CAA dedi ki...

Yorum yapılmamış ama görüşlerine katılıyorum. Keşeke eski maçlarda yaşananlardan da fotoğraflarekleseydin.

Zira Kaleci antrenörümüzün kafası mı yarılmadı?Kalecimiz Orta sahada mı çalışmadı? Yada soyunma odası koridorunda tüm takım çalışma yapmadı mı?

Bunların hepsi o stadda yaşandı.Kesinlikle tasvip etmeidiğim su atma olayı bizim stadda yaşandığında aslında geriye dönük yaşanmışların doluluğuydu genede ne olursa olsun yapılmamalıydı o ayrı.Ama Kadıköy stadı asla ve asla masum değil hiç birzaman değildi hiç birzamanda olmayacak.

Tek dileğim Uefa AvrupaLiginde bu maçın tekrarlanması ve ilk maçın Kadıköyde olması ozaman ne demek istediğim anlaşılacaktır.O maç çok farklı oynanacaktır oyuncularımızın piskolojiside daha rahat olacaktır buna inancım sonsuz.

Yorumumu bitirirken Ahmet Çakarın Kadıköy stadını savunduğu cümlesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

"Kadıköyde terör diyorlar ne vardı stadda? bir su şisesi atıldı, güvenlik görevlileri olaylara karışıp oyuncuları darp mı etti? ben ancak buna müdahale derim"

Sayın Çakar o deidğiniz de yapıldı Arif Erdem e Fenerbahçe Galatasaray maçında Fenerbahçe stadı güvenlik görevlisi vurdu..

 
Site Meter