10 Mart 2010 Çarşamba

Back In Town


Kim derdi ki David Beckham Old Trafford'a başka bir takımın forması ile geri dönecek. İnsanoğlunun çoğu zaman büyük konuşmaması gerektiğine inanırım, hele futbol dünyası içindeki insanların bu hataya hiç düşmemesi gerekir. Yarın nerede ne olacağı hiç belli olmaz, o yüzden bizdeki gibi şu takımın formasını ölsem de giymem gibi sözler çok yersiz kalıyor. Bobby Charlton, George Best, Eric Cantona ve hala Manchester United forması giyen Ryan Giggs gibi efsanelerin arasında adı geçen Beckham, ki ben bu görüşe katılmıyorum, eski çöplüğünde nasıl karşılancak bakalım. Grazer ailesine karşı olan tepkilerini bu maçta da göstermeye hazırlanan Manchester United taraftarlarının Backham ile pek uğraşacaklarını da zannetmem.

1 yorum:

CAA dedi ki...

Gayette sevgi dolu karşılandı, Yedke olarak oyuna başladı ve oyuna girdiği sıralarda bütün stad kendisini alkışlıyıp adını haykırıyordu.

Bunda Beckhamın Milanda verdiği demeç inde etkisi vardır muhakkak : " Ben hala Manchester lıyım ve eğer Manchester a karşı gol atarsam saygımdan gol sevincini yaşamayacağım"

Aslında bu açıklamasından sonra ben kötü bir karşılanma beklemiyorudm ve tamda beklediğim gibi oldu..

 
Site Meter