26 Mart 2010 Cuma

İnsanoğlu Doyumsuzdur


Se7en filminine konu olan yedi günahtan biridir, açgözlülük. Ne yazık ki insanoğlunun doğasında vardır. Kontrol altına alamazsanız o sizi kontrülüne alır, ve farkında olmadan aynanın karşısına geçtiğinizde kendinizi tanıyamayacağınız hale sokar. Para olsun, size her türlü zevki yaşatacak tutku olsun kendinizi kaptırdığınız an size yaptıramayacağı şey yoktur. Tabi ki hayatı boyunca herkes daha iyisini ister, elindekiyle yetinemiyebilir. Burada önemli olan daha iyisine, daha fazlasına nasıl ulaşmaya çalıştığınızdır. UEFA kupasını kazansanızda, Galatasaray ve Fenerbahçe'de forma giyseniz de, La Liga'da oysananızda bazı şeylere doyamayabiliyor insan. Bu ortam Süleyman Seba, Özhan Canaydın gibi insanlar yetiştirirken bir yandan da Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Akyel'i de bizlere armağan etmeye devam ediyor.

1 yorum:

CAA dedi ki...

Dediklerine katılıyorum ama yazı için biraz erken olduğunu düşünüyorum.
Tutuklu yargılanması kesinlikle olayın doğru olduğunun habercisi değildir Dava sürecinde yargıya varmak hatalı olabilir.

Ama bu aralar Türkiyede Tutuklu yargılananların kesin suçlu olduğu gibi izlenimler malesef var. Halbuki hukuk uzun bir süreçtir ve insanların masum bulunma şansı da vardır. Haklarında çıkan bu tip yazılar aslında özlük haklarına saldırıdır.

 
Site Meter