22 Ocak 2010 Cuma

NBA All Star 2010

Allen Iverson (Philadelphia 76ers)
Dwyane Wade (Miami Heat)
LeBron James (Cleveland Cavaliers)
Kevin Garnett (Boston Celtics)
Dwight Howard (Orlando Magic)

Steve Nash (Phoenix)
Kobe Bryant (L.A. Lakers)
Tim Duncan (San Antonio)
Carmelo Anthony (Denver)
Amare Stoudemire (Phoenix)


Bu sene Dallas'da düzenlenecek All Star maçı için ilk beşler internet üzerinden yapılan oylama ile belirlendi. Sezona Memphis Grizlles ile başlayan daha sonra basketbolu bıraktığını açıklayan Allen Iverson, doğu takımının ilk beşinde yerini aldı, doğu konferansında kendini zorlayacak bir performans olmaması da büyük etken tabi.

Batı'da ise Yao Ming'in sakat olduğu, NBA'deki diğer iyi pivotların (Dwight Howard, Shaquille O'neal, Chris Bosh) doğu konferansında yer alması ile Amare Stoudemire ilk beşte yer alıyor. Steve Nash'in olmadığı bir All-Star maçı düşünülemezdi. Geçen sene Phoenix'de yapılan All-Star maçında yer alamayan Nash, bu sene ilk beşteki yerini aldı. T-Mac'in neredeyse hiç oynamadan Nash ile guard pozisyonunda çekişmesi ise oylamanın inandırıcılığını azaltıyor.

Smaç yarışmasına ise Charlotte Bobcats'den Gerard Wallace, eski şampiyon New York Knicks'den "antipatik" Nate Robinson, Los Angeles Lakers'dan Shannon Brown katılacak. Son aday ise çaylaklar maçının devre arasında yarışacak Toronto Raptors'dan DeMar DeRozan ve Los Angeles Clippers'dan Eric Gordon birisi olacak. Smaç şampiyonluğu için adayım, bu seneki performansı ile All-Star olmayı hak eden all-around oyuncu Gerard Wallace, All-Star maçı içinse bench faktörü ile Batı karmasını şanslı görüyorum.

Hiç yorum yok:

 
Site Meter