27 Ağustos 2009 Perşembe

Mutlu Sonlar


İstenmediği bir takımda durmak için çabalayan Wesley Sneijder sonunda Inter'in yolunu tuttu. Bu kalitede bir oyuncu için Inter 15 milyon euro ödeyecek. Mourinho böylece hamallarlardan oluşan orta sahasına yaratıcı özellikleri olan bir oyuncu transfer etmiş oldu. Transfere Real Madrid açısından bakmak anlamsız olur zaten kadroda istemiyorlardı, Inter için ise çok doğru bir transfer. Inter bir yandan da kadrosunu boşaltıyor. Burdisso Roma'ya, Rivas Bari'ye ve son olarak da Obinna Malaga'ya kiralandı.

Juventus bek arayışlarının sonucunda Schalke 04'ten Rafinha ile anlaştı. Torino ekibi, Brezilyalı oyuncu için Schalke 04'e 8 milyon euro ödeyecek. (edit: Bu transfer henüz gerçekleşmedi)

Yılan hikayesine dönen John Lescott transferi Manchester City'nin istediği gibi bitti. Bir kez daha para kazandı. Manchester City defans hattı giderek sağlamlaşıyor. Barcelona'nın sezon sonunda serbest bıraktığı 35 yaşındaki sol bek Sylvinho'da Manchester City ile anlaştı.

Everton, Lescott'tan 22 milyon pound kazandı. Bu para ile hem ekonomik olarak rahatlarlar hemde David Moyes istediği takviyeleri yapabilir. İlk tranfer Lokomotif Moskova'dan orta saha oyuncusu Diniyar Bilyaletdinov oldu. Valencia'dan Banega transferi gerçekleşmedi. Moyes, Jagielka'nın sakatlığında stoper bölgesine takvide yapacaktır, adaylar Arsenal'den Senderos ve Newcastle United'dan Stuart Taylor.

Fiorentina, Lazio ve İtalya U21 ulusal milli takımının sağ beki Lorenzo De Silvestri'i transfer etti. Napoli kalabalıklaşan forvet hattında Zalayeta'yı Bologna'ya kiralayarak yer açtı.

Takımın başına Sven-Goran Eriksson'u getirerek dikkatleri üzerine toplayan League 2 takımlarından Notts County, Portsmouth'dan Sol Campbell'i transfer ederek 2. bombasını patlattı.

Hiç yorum yok:

 
Site Meter