30 Mayıs 2009 Cumartesi

10 Numara


Bir transfer haberi daha geldi Bundesliga'dan. Bu sefer hikayenin içinde Bayern Münich geçmiyor. UEFA Kupası'nda finalini tribünden izleyen Diego 24.5 € karşılığında Juventus'un yolunu tuttu. Her Bundesliga yıldızı gibi onunda Bayern Münich'e gitmesi bekleniyordu ama Diego çizmeyi tercih etti. Bence de kariyeri açısından doğru bir karar verdi. De Ceglie, Marchisio, Giovinco, Ariaudo gibi milli oyuncularla kurulmuş genç Juventus iskeletine liderlik edebilmesi kilit rol oynayacak.Nedved'in sezon sonu futbolu bırakacağı, Del Piero'un ise yavaş yavaş emekliliğe hazırlandığı bir ortamda bakalım bu küçük dev adam neler başarabilecek Juventus'ta.


Diğer bir transfer haberi ise Fransa'dan, ama transferin diğer ucu belli değil. Lyon Juninho ile yolları ayırma kararı aldı. Sekiz sene formasını giydiği Lyon forması ile 7 şampiyonluk ve 100 gol. Hiçte kötü bir performansa benzemiyor. Hazır Lincoln 20 küsür bavulla ülkesine gitmişken, yöneticilerde Fransa'da hoca arayıyorlarken belki de bizleri şaşırtıp bir süpriz yapabilirler mi diye düşünüyorum ama pek ümidim yok. 34 yaşındaki Brezilyalı en az 2 sene üst düzey futbol oynar ülkemizde, hiç olmadı duran topları kullansa yeterli gibi geliyor bana ya da Sabri'ye duran top çalıştırsa. Bakalım meşhur mesafa tanımayan firikikleri canlı izleyebilecek miyiz...

2 yorum:

tranella dedi ki...

mario gomezin 30 milyona gittiği ortamda diego çok daha iyi bir transfer.İtalyada neler yapacağı belli değil ama 2 senedir oynadığı futbolla kanıtladı kendisini.
Juninho haberi yıllardır çıkıp duruyodu bu kez en azından Lyon'dan ayrılacağı kesin keşke gelse ama sanmıyorum boşuna ümitlenmemek lazım ayrıyetten juninho deil kralı gelip sabriye frikik çalıştırsa ne farkeder?

inactive dedi ki...

yıllardır sabrinin otistik olduğunu savunurum,cacık olmaz kendisinden..juninho hayatta uğraşmaz zaten firikik öğretmeye..atar geçer..gelse de ligimiz adam görse yaaoowww..juninho (Y)!!!

 
Site Meter