31 Mayıs 2009 Pazar

Bremen'in Yeni Mızıkacısı


Bu sene ligi şampiyon Wolfsburg'un 24 puan gerisinde 10. sırada tamamlayan, 2 hafta önce de Kadıköy'deki UEFA finalinde Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Shaktar Donetsk'e boyun eğen alman ekibi Werder Bremen Almanya Kupası finalinde Bayer Leverkusen'i Mesut Özil'in golüyle 1-0 etti ve sezonu kupayla tamamladı. Sezon sonunda futbolu bırakacak olan kaptan Baumann ve Juventus'a transfer olan Diego için de güzel bir veda oldu. Mesut'un golünde asist Diego'dan geldi, maçtan sonra da Mesut Özil Diego için övgü dolu sözler sarf etti.

Diego'nun boşluğunu Mesut Özil ile doldurmayı düşünen Thomas Schaaf için Mesut'un bu seneki performansı önümüzdeki yıllar için umut veriyor. Yaşlanan Alman milli takımı orta sahasında bundan sonraki maçlarda daha sık izleme imkanı bulacağız. Bizler de ne yazık ki Mesut'un milli takım performansını televizyondan izlemeye devam edeceğiz.

2 yorum:

Onur dedi ki...

Mesut'un Schalke'den Bremen'e transferi ve milli takim tercihi tartismali olmustu. Transferinden sonra Schalkeli yöneticiler menejerligini de yapan babasi icin oglunun Maradona oldugunu zannetigini söylemislerdi. Bremen'deki performansiyla cevap vermis oldu.

tranella dedi ki...

bi değişikliğe ihtiyaç vardı bremende mesut tabiiki diego kadar olamasada onun yokluğunda daha bi ön plana çıkacaktır

 
Site Meter