1 Temmuz 2009 Çarşamba

Antalyaspor'daki Son Yerli Hoca "Şifo" Olsa


Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada uzun süreden beri oyuncularının para alamadığını bu yüzden de antremanlarala çıkmama kararı aldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon süper lige çıkan bu takımı kısıtlı imkanlarla lige tutmayı başaran "Şifo" Mehmet, oyunculara verdiği sözü tutamamanın sıkıntısını yaşayadığı için onların karşısına çıkmayı uygun bulmadığını söyleyerek, dürüst bir davranış sergiledi. Böyle bir ortamda Antalyaspor yönetimi, öncelikle geçen seneki emeklerinin karşılığını alamayan oyuncularının sorununu çözmek için uğraşacakken transferlere devam ediyor. Bu transferlerin paraları ödenmeyen oyunculara nasıl etki edeceğini düşenemeyecek durumda olmaları üzücü.

Kulübü "yönetemeyen" bu yöneticiler, ilerleyen günlerde bu kararından dolayı Mehmet Özdilek'in sözleşmesini fesh ederse, ülkemizdeki diğer yerli antrenörler Şifo'ya destek olup Antalyaspor ile çalışmama kararı alsalar çok güzel bir ders vermiş olmazlar mı? İçinde bulunduğumuz sistemden ötürü bu tarz olaylarla hemen hemen hergün karşılaştığımız bir ortamda yerli antrenörlerimiz, bir kez olsun bu fırsatı değerlendirmeyi düşünüp vizyonsuz yöneticilere unutulmayacak bir ders verseler çok şey mi istemiş olurum bilmiyorum.

1 yorum:

hadizlow dedi ki...

Kesinlikle çok şey istemiş olursun.

 
Site Meter