30 Temmuz 2009 Perşembe

Elano Galatasaray'da


Yine bir Brezilyalı ama bu sefer daha sorunsuzu ve iki gömlek üstü. Elano bu seneye damgası vuracak transfer gibi gözüküyor. Bu transfere en çok Sabri Sarıoğlu üzülmüş olabilir çünkü duran topları artık Elano'nun kullanması muhtemel. Galatasaray bu transfer ile orta saha ve forvet kalitesini çok yukarılara çıkardı. Böyle hucüm hattını kaldıracak bir defans hattını kurmak şart oldu.

3 yorum:

Serkan Akçay dedi ki...

bırakta sabri üzülsün,bunalıma girsin,oynayamıcak hale gelsin ((: belki bu sayede kurtuluruz ondan :p seninde dediğin gibi hücum hattımız panzer gibi oldu ama defansımız heleki gökhan serwet ikilisi yanyana oynarsa çok gol yer.. buna bi çözüm bulunması şart !!

roomless dedi ki...

Galatasaray adına sevindim..böyle kaliteli ve takımı canlandıracak isimlerin transfer edilmesi güzel bir davranış..umarım elano da iyi işler yapar ;)

Adsız dedi ki...

Türkiyenin en iyi kadrosuna sahip olup da umarım yine şampiyonluğu sıradan takımlar almaz. Ormanın kuralları ligimize işledi. Aslanın hatasını kollayıp avını almaya çalışan sırtlanlar şampiyon olmasın ama. yazık.
KASAP

 
Site Meter