29 Temmuz 2009 Çarşamba

Avantajlı Skor


RSC Anderlecht - Sivasspor : 5 - 0

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence bundan sonra Sivasspor ligin sonuna doğru bilerek puan kaybeder ki Şampiyonlar Ligine kalmasınlar yanlışlıkla diye. Allahtan Anderlecht çıkmış ya daha sağlam takım çıksaydı. Rezillik. 10-0 Bu arada bu terbiyesizliktir. Türkiye liginin ikincisine bak ne güzel temsil ediyor bizi gerçi ne yazar Şampioynlar liginin rekorlarını Türk takımları kırmaya alışık değil mi nasıl olsa!!!! 8-0 lar ... en kötü puanlar averajlar!!!. Beşiktaşımız bu sene Sivassporun rekorunu kırar ama bakalım kendi rekorunu kıracak mı hayırlısı!!! Bu işi Galatasaray dan başka yapabilien yok malesef! Katılmayın arkadaşım!!! Yapamıyosunuz bizi rezil etmeyin!!! Buradan Galatasaray ı övdük ama onlara da lafım var arkadaş!!! Bize kolay bir takım gedlğininde hep panik oluyoruz aman beyler 1-0 olsun bizim olsun aman deplasmanda beraberlik iyidir falan da filan. Bu tarz takımlara elin adımı 7,8,9 atıyor bu nasıl oluyor? İskoç Motherwell Flamurtari ye 8 çekti, biz çekebilirmiydik acaba??? Slaven Koprivnica Milano ya 8 tane attı biz ne yapardık?? Aman beyler... dikkatli olalım vs vs.... Küçüçük takımlardan korka korka durumumuz bu işte. Çok açık söylüyorum Galatasaray ın bu takımlara en az 5 atması gerek arkadaş. Tamam tur önemli herkes hem fikir ama ben artık bu kasaba takımlarından zar zor skorlar almaktan sıkıldım yeter be!

KASAP

Adsız dedi ki...

Bülent Uygun: "Evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. Belki 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz". Ben ne oldum delisi bir insandan inciler... Onur

Serkan Akçay dedi ki...

abicim siwasa sonuna kadar haktır bu iş.. we bence azdırda.o takımın başında türk futbolu adına deilde kendi adını duyurmak için çabalayan we her defasında artist sözlerle gündeme gelen bi adam war.. sen şamp liginde oynıcaksın we takımının taktiği olan kontra oyuncunu sattın,defansın en önemli olan adamını sattın..yerlerine kimler geldi?gidenlerdende kötüleri.. bu sezon siwas spor ilk 5 e bile giremez arkadaşlar,diğer takımlar hadlerini aştılar güçlenmek için ama siwas güçsüzleşmek için adeta uğraştı !! allahtan gruplara kalamıcaklarda daha fazla rezil olmıcaz..

 
Site Meter