19 Temmuz 2009 Pazar

Manchester City'nin 9. Forveti: Adebayor


Transfer sezonunda istediği hamleleri bir türlü yapamayan Manchester City bombaları bir bir patlatmaya devam ediyor. Carlos Tevez'den sonra Emmanuel Adebayor'da Manchester City'ye transfer oldu. Manchester City, Togolu yıldız için Arsenal'e 30 milyon € ödeyecek ki bu rakam bu yaz transfer edilen Santa Cruz'a ödenen bonservisten sadece 9 milyon € daha fazla. Şuan itibariyle kadrosunda 9 forvet oyuncusu (Bellamy, Adebayor, Tevez, Bojinov, Benjani, Santa Cruz, Evans, Caicedo ve Robinho) bulunduran Manchester City bir forvet takviyesi daha yaparsa sahaya Shay Given + 10 forvet çıkabilme şansına sahip olacak.

4 yorum:

tranella dedi ki...

bu takımlarda para var ama transfer politikasını yönetecek bir beyin yok

roomless dedi ki...

uçuk bir düşünce olarak öyle gözüküyor fakat olmaması da imkansız gibi tranella ..belki de rakiplerinin etkili silahlarını alıp onları zayıflatma politikası izliyorlardır :P bu andan sonra kim iyi iş yapsa '' körü körüne '' renklerine katıcaklarmış gibi gözüküyor..

Unknown dedi ki...

Şu milyarderlerin kafalarına göre bir takım satın alıp deli gibi para harcamasına sinir oluyorum. Gerçek futbolu sanki bir menejerlik oyunu sanarak (ki çoğumuz böylesini menejerlik oyunlarında bile yapmayız)çuval dolusu para harcıyorlar. Artık gerçek futbol sevdalılarının takım yönetmesini istiyorum. Ne yazık ki "money talks" sözü hüküm sürüyor...

hadizlow dedi ki...

Çok doğru biz bunu CM de bile yapmazdık. Çok gereksiz hamleler. Ya da amaçlarına ulaştılar; herkesin dilindeler. Başarılarıyla zaten isim yapamazlardı ancak uçuk transferleriyle bunu başarabilirdiler.

 
Site Meter