12 Temmuz 2009 Pazar

Dinime Küfreden Adam Beckenbauer


2006 sezonundan beri yaptığı transferlere 160 milyon € harcayıp, çoğunda başarısız olan bu süreçte sadece bir Bundesliga şampiyonluğu kazanan Bayern Münich Başkanı Franz Beckenbauer'un Real Madrid'in transfer politikası hakkında görüşlerine aşağıda yer verdim.

“Transferde harcanan paralar çok saçma. Ama sürekli bir deli ortaya çıkar ve etrafa para saçmaya başlar. Ribery’nin Real Madrid’e gitmemesi lazım”

“Maaşlar ve ödenen paralar konusunda bir düzenleme yapılması gerektiğini herkes biliyor. Şuanda yaşanan transfer dönemi çılgınlıktan başka bir şey değil. Ekonomik kriz yüzünden büyük sıkıntılar yaşanırken, bu tip harcamaların yapılması normal değil”

Bayern Münich'in transfer politikası ile hemen hemen aynı yapıda olan Real Madrid'e verip veriştiştirmesine çok şaşırdım açıkcası. İki kulüp arasındaki tek farklılığın Real Madrid'in istediği her oyuncu alabilmesi Bayern Münich'in ise sadece Bundesliga'daki yıldızları transfer etmesi olarak görüyorum. Gerçi bu tarz kulüplerin başarısız olduğunu görmek biz futbolu karşılıksız sevenler için mutluluk verici.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayer Münickh takımını sevmem, Real Madrid ide sevmem. BenCE BU trassferlerlede bişi olmaz. Doğru. KASAP

Levent Karli dedi ki...

Ne Bayern Munich Almanya nın Fenerbahçesi, ne de Real Madrid İspanya nın Fenerbahçesi benzetmeleri. Bu takımlar her şeye rağmen halen ülke tarihinde en başarılı olan takımlar. Bi de hem gıcık olup hem de çok büyük takımların altında ezilenler var, ülkemizde örneği var. Muhtemelen torunlarımızda aynı manşetleri okuyacak. "Ne yani biz de kazanırdık UEFA'yı.. O sene kupa kolaydı, şans da vardı. Bizim takımımız bu sene kupayı alacak güçte" vs vs vs.

 
Site Meter