17 Temmuz 2009 Cuma

Savunma Nasıl Yapılmaz - Örnek I


İki post aşağıda Keita'yı Sabri'ye mahkum etmemek için Galatasaray'ın acilen bir sağ bek transferi yapması gerektiğini yazmıştım. Tobol maçında da gördüğümüz üzere Sabri'nin futbol zekasından uzak, en basit savunma bilgisinden bihaber hali sezon boyunca bizlerinin canını çok yakacak. Bu arada taraftarların "hoşuna giden" itici ve agresif tavırlarından ise hala kurtulmuş değil. Umarım bu onun için son şans olur...

4 yorum:

hadizlow dedi ki...

Daha Sabrinin ne mal olduğunu farketmemiş heralde Reykard. İnanıyorum bir teknik direktör bir gün dicek ki "Ya şu sabri yi atın şu takımdan ya da ben atıcam" Sanırım Kalli öyle bi şeyler demişti geldiği yıl ama maalesef olmadı. Takımın abileri(!) arkasında durdu. şimdi o abilerden eser kalmadı bakalım kim arkasında duracak şu topa vuramayan, defans yapamayan, kafaya çıkamayan, çalımdan haberi olmayan, sukunet nedir bilmeyen, GS lılığı FB ye küfretmek sanan adamın arkasında.

Adsız dedi ki...

Allah belanı versin Sabri KASAP

Unknown dedi ki...

Takımlarımızın Avrupa'da başarısı için Sabri ve İbrahim Üzülmez'den acilen kurtulmamız gerekiyor. Yöneticiler niye bu sorunu çözemedi yıllardır? Alternatifleri hiç yok gibiler.

inactive dedi ki...

insomniac arkadaşımıza kesinlikle katılıyor ve sabrinin otistik biri olduğunu tekrar vurgulamak istiyorum..

 
Site Meter