25 Haziran 2009 Perşembe

Engelsiz Aslanlar


Sevgili dostum Ahmet Akçakaya'nın teklifini geri çeviremedim ve Avrupa şampiyonu takımı ligin son maçında alkışlamaya Ahmet Cömert Spor Salonu'na gittim. Erteleme maçında Beşiktaş'ı yenen Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu seneyi nağmalup tamamlayarak üst üste 3. şampiyonluğuna ulaştı. Gösterdikleri performans ile "yenilmez armada" ismini ne kadar hak ettiklerini kanıtladılar. İlk kez canlı olarak izlediğim tekerlekli sandalye basketbol maçında her iki takım basketbol sevgisinin engel tanımadığını bizlere gösterdiler. Galatasaray taraftarlarının maçın ardından her iki takımıda tribünlere çağırması çok güzeldi. Bu tarz olayları görmeyeli çok uzun zaman olmuş ve gerçekten özlemişiz. Engelsiz Aslanları başarılarından dolayı bir kez daha kutlarım. Bu anlamlı resimler için Ahmet'e teşekkürü borç bilirim.

2 yorum:

hadizlow dedi ki...

Gerçekten uzun zamandır böyle güzel bir maç izlememiştim. Maç bittiğinde bi an 2002 dünya kupasında ki G.Kore-Türkiye maçı aklıma geldi. Tüylerim diken diken oldu.

CAA dedi ki...

Volkancım, senin gibi sporun her branşıyla ilgilenen, yaptığın objektif yorumlaırn ve sporun her alanıyla ilgili yorumların sebebiyle sana yakıştırdığım spor yazarlığının bir gereği olarak görüyorum zaten bu tür maçlara katılmanı ve gelmeme gibi bir ihtimalin yoktu zaten :)

Çok güzel keyifli bir maç oldu 4. çeyrek te Beşiktaş Kaanın baskılarıyla farkı azaltsada 4 sayıya inen farkı açmak ,alan savunmaısnı çok iyi uygulayan ve isabetli şut bulan aslanlarımız için hiç zor olmadı.
3 yıldır Türkiyede namağlup şampiyon oluyorlar başka bir branşta da böyle bir reko olduğunu düşünmüyorum. Futbolda 4 yıl şampiyonluğumuz var ama hiç biri namağlup değil. Engelsiz Aslanlarımız ise 3 yıldır üst üste kazanıyorlar ve 3 yıldır namağluplar. gene bu 3 yılın içerisinde 2 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 Dünya şampiyonluğu sığdırdılar yetermi yetmnez bizim hedefemiz hep daha iyisi DÜnya şampiyonluğunuda arka arkaya istiyoruz.

Haydi Engelsiz Aslanlarımız..

 
Site Meter