22 Haziran 2009 Pazartesi

Gökhan Zan mı!!!


Galatasaray, Gökhan Zan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Haberi gördüğüm andan itibaren keyfim kaçmıştır. Bu transfer hakkındaki görüşlerimi biraz sakinleşince yazmakta yarar görüyorum. Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun!

11 yorum:

hadizlow dedi ki...

Bence o kadar sinirlenmene gerek yok. Gs defansına bir takoz gerekiyordu o da geldi. hatırlıyorum Servet ilk geldiğinde acayip sinir olmuştum böyle transfer olur mu diye. Ama iyi ki de gelmiş. Gökhan'ın gelişine üzülmedim açıkçası, özellikle elimizde 'DC' kökenli kalmamışken.

wolky dedi ki...

Sevgili Hadizlow, içinde bulunduğum şaşkınlığı ve hayalkırıklığını ilerleyen zamanalarda sebepleriyle bir yazıda dile getireceğim.

Levent Karli dedi ki...

Kepazelik. Rezillik. Skandal. Utanç. Yüzkarası. Rezalet.

tranella dedi ki...

ewt belki iyi bir isim deil ama servet zamanıda aynı duyguları hissediyorduk,ki şu da var geçen sene takımda olsaydı kewellı felan stoperde kullanmazdık...ayrıyetten türk olarak ve bedava alınabilicek başka bi isim yok iyi bir yabancı oyuncu alınırsa gerçekten futbolu bilen onun yanında gökhanla emre güngör hangisi daha az sakatlanırsa oynucaklardır

Adsız dedi ki...

bu haberi gorunce saka sandim, ama degilmis! bu ne simdi, zaten kotu olan maddi durumlar..."ucuz etin yahnisi yavan olur" lafını aklima getirdi. bir yerden yapip (rijkaard) diger yerden bozmaya (gokhan zan) benziyor! gercekten sacmalik! nobre'yi de alsinlar da tam olsun. pardon mert! nobre diyecektim :)Orhan Demirci

CAA dedi ki...

İlk haberi sendne aldım Volky evet senle ortak düşünüyordum ve hala ortak düşünüyorum.Pek iyi savunma oyuncusu değil.Ama şuan daha sakin bakınca olaya şunu görebiliyorum. Biz her halukarda çok iyi bir savunma oyuncusu alacağız almak zorundayız.Servet gidince 2 tane yabancı alırız beklentimiz vardı o 1 e düştü.. Yabancının yanında oynamak içinde emer Aşık, Emre Güngör Semih Kaya ve Gökhan Zan var bunlar çalışacak hakeden formayı alacak bu görüşteyim.Ayrıca savunma sayımızda artış olmadı bence rotasyona bir tane daha yerli bile transfer edilebilir.Çok sakat verdiko bölgede gene bu sıkıntıyı yaşayalım istemiyorum o yüzden bonservissiz oluşu ve bence Emrelerle rekabeti arttıracak olması yararlı transfer olduğunu düşündürüyor bana.

Adsız dedi ki...

Peki tamam yararlı transfer diyelim. Peki bu adamı gs formasında görmek tribündeki taraftarların tadını kaçırmayacak mı? Ağır benzetme olabilir ama şu andaki havamızda nefis bir menüdeki yıkanmamış tabaktır Gökhan Gs için. Üstündeki siyah beyaz lekeleri ise yıkamak için çok tazzikli su gerekcek. KASAP

Hagi10 dedi ki...

Türkiye'deki transfer piyasası Fenerbahçe sayesinde tavan yapmışken, Ankarasporlu Ediz için 3-4 milyon € istenirken (1 milyon € bile vermez bir Avrupa takımı), kaleci Ufuk için bile 5 milyon € konuşulurken, çok akıllıca yapılmış bir transfer. Gökhan'da Servet gibi takım ve camia ile uyum sağlayamamış bir oyuncu bence. Yani Gökhan ne yaparsa yapsın BJK taraftarına kendine sevdiremezdi ama bu tip olaylar Galatasaray'da Beşiktaş ve Fenerbahçe'den farklı oluyor. Oyuncuların üstlerinde baskı daha az oluyor. Fenerbahçe'de her maç küfür edilen Servet, Galatasaray'da her maç tribüne çağırılır duruma gelmişti.
Her şeyden önce Galatasaray'ın bu transferde hiçbir kaybı yok bence. En kötü ihtimalle Kewell stoper oynamak zorunda kalmayacak diyebiliriz ama belkide 1-2 seneye Gökhan'ı da Servet gibi Avrupa'da satabiliriz de futbol bu belli olmaz. Sonuç olarak hiçbir Galatasaraylı Gökhan'dan bir Ferdinand veya Nesta olmasını beklemiyor diyebiliriz, bu da futbolcunun kafası rahat top oynaması demek oluyor.

Adsız dedi ki...

Buradan gözüken o ki GegenDasBlog okuyucuları bu transferden bi hayli memnun. İLGİNÇ. Murat

Unknown dedi ki...

Gökhan hem yetenekli değil hem de yüreğiyle oynayan bir futbolcu değil. Servet milli takımda sakat iken bile çok mücadele etti, kendini parçaladı Keza Bülent Korkmaz'ı anlatmaya gerek yok. Transfer BJK camiası hayırlı bir haber çünkü verim alınamayan bir futbolcunun tutulmasında mana yok idi. Galatasarayda Gökhan'a başarılar.

Adsız dedi ki...

Frank de Boer, Xaier ve Meira gibi isimler saglam bonservisle ya da yüksek yillik ücretlerle Galatasaray'a gelmis ve pek basarili olamamislardi. Bunlar sadece aklima gelen 3 yabanci isim. Galatasaray'in su anki mali durumu bana mahellelerdeki gösteris meraklisi olan ama bakkaldaki hesap defterini bir türlü kapatamayan ailelere benziyor. Bonservis bedeli olmayan, milli takim ve Besiktas tecrübesi olan bir oyuncuyu en cok ihtiyac duyulan bölgeye transfer etmek bence olumlu bir hamle. Türk takimlarinin su anki durumu icin ancak ayranimiz yok icmeye tahti revanla ile gideyoruz s*cm*y*a diyebilirim. Onur

 
Site Meter