26 Haziran 2009 Cuma

Vince Carter Orlando Magic'de


2009 NBA finalinde Los Angeles Lakers'a boyun eğen Orlando Magic, dün gerçekeleşen takas sonucunda Vince "The Prince" Carter ve Ryan Andersen'ı kadrosuna kattı. Bu takasın ardından Vince Carter, Orlando Magic kadrosundaki dördüncü All-Star oyuncu oldu. (Dwight Howard, Rashard Lewis, Jameer Nelson) Vince Carter karşılığında Rafer Alston, Tony Battie ve Courtney Lee New Jersey Nets'in yolunu tuttu.
Tarihinde ilk kez ücret tavanını geçip Hidayet Türkoğlu için lüks vergisi ödemeye karar veren Orlando Magic bu takasla beraber bu kararından vazgeçebilir. Bu takasın Orlando Magic'in saha içi beyni olan Hidayet Türkoğlu'nun Orlando'daki geleceğini nasıl etkileyeceğini hep beraber göreceğiz.

Dreaft gecesinin bir diğeri takası ise New York Knicks ve Memphis Grizzlies arasında gerçekleşti. 2010 sezonunda LeBron James'i kadrosuna katmak için şimdiden kadrosundaki yüklü kontratlı oyuncuları elden çıkarmaya başlayan New York Knicks Quentin Richardson karşılığında Drako Milicic'i kadrosuna dahil etti. Darko Milicic, Detroit Pistons tarafından 2003 draftında Carmelo Anthony, Chris Bosh ve Dwyane Wade'in önünde 2 nuramaradan seçilmiş ve tarihin en büyük fiyaskolarından biri olarak adlandırılmıştı.

Hiç yorum yok:

 
Site Meter