22 Haziran 2009 Pazartesi

Galatasaray vs Tobol


UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön elemeden katılıcak olan Galatasaray'ın rakibi Kazakistan ekibi Tobol oldu. Galatasaray, ilk maçı 16 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı ise 23 Temmuz'da İstanbul'da oynacayacak. Şampiyonlar Ligi'nde 2. torbaları görmüş biri olarak bu tarz eşleşmelerde yer almak acı ve üzüntü verici.

5 yorum:

hadizlow dedi ki...

Totem falan korkmadan yazıyorum; GS bu takıma 2 maçta en az 8 gol atmalı. Yoksa karşıma çıkmasınlar.

tranella dedi ki...

hazırlık maçı tadında maçlar olur ama sezonu bu kadar erken açmak iyi deil tabiiki neyse en azından orda iyi bir fark yakalayıp burda gençlerle oynanırsa iyi olur

Levent Karli dedi ki...

Intertoto kupasındaki çerez takımları saymazsak, ciddi olarak iki takımla oynamış bu adamlar. Austria Wien i 1-0 yenmelerine rağmen 0-2 ile elenmişler. Diğer ciddi sınavı Basel . Basel ile de 0-0 beraberlikleri var , dışarıda 3-1 ile elenmişler. Bence farklı skor beklenilmesin. Tur daha önemli, hele ki böyle takımlara yazın ortasında :) Eğer GS sıkıntılı skor ile dönerse, biz de sıkılırız :) AMannnn diyoruz..

Adsız dedi ki...

unutulmamalı biz ilk mancester unıted maçına çıkarken bu takımdan farkımız neydi?

Unknown dedi ki...

Şeytanın avukatlığı yapmaya gerek yok. Bu tur rahatlıkla Galatasarayda kalmalı. Reykard herhalde Avrupada basarı için geldi yoksa ligde zaten bu takım her sene kafaya oynuyor. Bir şekilde turu geçen taraf belli diyorum ben.

 
Site Meter