10 Haziran 2009 Çarşamba

Fırtına Öncesi Sessizlik


Bu yıl transfer dönemi geçen yıllara göre çok daha hareketli geçeceğe benziyor. Bu canlanmada Real Madrid'de başkanlığa Florentino Perez'in seçilmesinin büyük etkisi bulunuyor. Kaka transferi gerçekleşmesi muhtemel bir çok büyük bombanın habercisi gibi duruyor. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transferini, takım kimyasına uymayacağı, olası bir Ribery transferi ve Robben'in kadroda bulunmasından dolayı zor görüyorum. David Villa ve Valencia ile anlaşıldı, önümüzdeki hafta bu transfer bitebilir. Xabi Alonso, Raul Albiol ve Ribery bir sonraki flaş isimler olacaktır.

Barcelona, oturmuş kadrosunun verdiği rahatlık ile sakin gözüküyor. Guardiola'nın tek derdi sorunlu Eto'o dan kurtulup İbrahimovic'i kadroya dahil etmek. Bana göre İbrahimovic Barcelona'nın oyun düzenine uygun değil ve işleyen sistemi bozabilir. Valencia ekonomik sıkıntıların üstüne bir de bu sene Şampiyonlar Ligi'ne katılamayınca çözümü yıldızlarını satmakta bulabilir. David Villa gitmek üzere, David Silva ve Raul Albiol'da kendilerini satış listesinde bulabilirler.

Milan Kaka'dan gelecek 65 milyon € ile yapması gerek çok iş var. Kaka'nın gitmesinden sonra kadroda gelecek vaat eden bir tek Pato kaldı. Milan'da Hemen hemen her mevkiye transfer lazım. İhtiyarlar heyetine dönen kadroya birçok takviye yapılmalı. Bakalım parası olmasına rağmen istediği transferleri gerçekleştirebilecekler mi?

Newcastle United ve Real Betis bu yaz transfer borsasına hareket getirecek takımlar. İkinci ligde oynamayı istemeyecek bir çok yıldız transfer olacaktır. Ancelottili Chelsea suskun gözükse de takımını tanıktan sonra kendi sistemini oturmak için oyuncu transfer edecektir. Wolfsburg maddi imkanlarını kullanarak devler ligi için kadroyu güçlendirmeli.

Bakalım önüzmüzdeki günlerde biz futbolseverleri heyecanlandıracak hangi flaş transferler gerçekleşecek...

1 yorum:

tranella dedi ki...

real madrid gereksiz bi şekilde futbolcu fiyatlarını arttırıyor...riberyide almak gibi bir hata yapacaklarını sanmam orda robben gibi biri varken birde ribery saçma olur...milandada bi temizlik şart artık en azından 4-5 tane yeni isim bıktık yıllardır aynı adamları görmektek milanda...avrupada küme düşen ekiplerden belki ülkemizede kaliteli isimler gelebilir betisli emana gibi ama kendisi için istenen bedel bir hayli yüksek

 
Site Meter