1 Haziran 2009 Pazartesi

Kaleciler # 1


Victor Valdés
Barcelona

Oynadığı Maç Sayısı: 35
Yediği Gol: 31
Ortalama: 0.89
Takım başarısı: La Liga şampiyonluğu / İspanya Kral kupası / Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu



Edwin van der Sar
Manchester United

Oynadığı Maç Sayısı: 33
Yediği Gol: 21
Ortalama: 0.63
Takım başarısı: İngiltere premier lig şampiyonluğu




Júlio César
Inter

Oynadığı Maç Sayısı: 35
Yediği Gol: 28
Ortalama: 0.78
Takım başarısı: İtalya Seri A şampiyonluğu

5 yorum:

Hagi10 dedi ki...

Bu seneki performans düşünüldüğü için oyumu Júlio César'a verdim. Tabii ki bu üç kaleciye bakıldığında en yetenekli kaleci van der Sar'dır. Ancak Júlio César'ın perfonmansı beklenmedik bir performanstı benim için. Victor Valdés ise bence hala Barca için yeterli bir kaleci değil.

hadizlow dedi ki...

Valdes Barcelonanın en zayıf halkası durumundadır. Ama maalesef Barcelona yediğinden çok daha fazla gol atabildiği için Valdesin hataları kimsenin dikkatini çekmiyor. Eğer önümüzdeki sene işler biraz olsun kötü giderse Valdesin işi zor olur Barçada. Gerçi bu zamana kadar durmasının en büyük sebebi Barça altyapısınından yetiştiği ve iyi bir Barcelona taraftarı olduğudur. aynı Sabrinin bir türlü GS dan gönderilememesi gibi bir şey sanırım bu. Bu seneye bakarsak bence en iyi performans Cesara aittir. Hatta Buffon'un bir açıklaması şunu der " Şu an dünyanın en iyi kalecisi Cesar'dır"

tranella dedi ki...

valdesin oy almış olması bile şaşırtıcı tam bir serseri mayın her an saçma sapan gol yiyebilicek bi kaleci benim oyun bu yaşta adeta tekrar doğan van der sara gerçekten çok tecrübeli bi file bekçisi

Unknown dedi ki...

Şampiyonlar şampiyonu takımın kalecisi her zaman başarılıdır bence. Barcelonanın hucum gücü o kadar yuksek ki Valdes kalesinde az pozisyon görüyor ve bu sebeple oyun içinde soğuması muhtamel. Bu açıdan bakıldığında ben Valdes diyorum.

Okan dedi ki...

Buffon bile demişken Julio Cesar benden iyi diye , ben susarım arkadaş !

 
Site Meter